Tuesday, January 24, 2006

I got my permit:) look out, here i come!! :)

6 comments:

pia said...

Nüüd on juba soojem muide! 1 kraad sooja koguni! See on suvi võrreldes sellega, mis nädal aega tagasi oli!:)
Päästekas on kõik väga teistmoodi. Käisin seal täna gospelgrupi proovis. Helen & Derek on küll supertoredad ju, aga siiski igatsetakse Wittenberge. Neid ei asenda keegi.
Oled sa üldse kuulnud midagi Wittenbergidest? Et kuidas nad USAsse jõudsid jne? Eestis pole keegi neist kuulnud veel.

Aitäh! Mulle meeldivad kah mu pildid - piisavalt ägedad, piisavalt nõmedad. Ma pole kunagi normaalsusest eriti lugu pidanud;)

pia said...

Jah, sul on õigus - isegi kui aeg mööda läheb, jääb Wittenbergide koht ikkagi nagu tühjaks. Neid ei asenda ju mitte keegi(just heade sõpradena).
Susan lubas mulle kah, et nii kui aga saab, võtab ühendust. Iga päev ootan e-maili!:)
See gospel-teema pole nagu koor. Siiri ütleb, et oleks imelik end kooriks kutsuda, kui meid on ainult mingi 10-15. Seal on praegu Tanel, Derek, Brita, mina, Elis, Anneli, Evelin, Kristel, Helen, Siiri, Sveta & vist ka Carolina. Aga päris äge oli! Siiri veel naljatas, et kuna praegused pastorid on britid, siis peame ingliskeelseid laule briti aktsendiga laulma;) Ega see kellelgi peale Heleni & Dereki väga hästi välja ei tulnud. Peab tunnistama, et eriti ei pingutanudki, kui silmad meeleheitlikult noote taga ajasid!:)
Päris uus on veel see, et Brita hakkab vist seal mingeid kitarrikursusi tegema. & seal hakkab see kadettide-teema. & et sinna ülesse ruumidesse tehakse noortetuba. Sinna pannakse paar arvutit, telekas, DVD mängija jne. Derek muidugi korrutas kogu aeg, et seda tuba tuleb ikka hästi kasutada jne. Õige kah ju!
Kuidas seal Hawaiil on siis? Oled juba täiesti sisse elanud?
Tore sinugagi tuttavaks saada!:)

pia said...

Eks see võtab aega jah! Aga Jumal andis sulle ikka huvitava koha, kus Teda teenida!:)
Usun, et koduigatsus! Millal plaanid Eestisse külla tulla?
Ma otsustasin homme vaba päeva võtta. Viimased 2 nädalat on täiesti kohutavad olnud! Meil on siin ju see kursuste süsteem & praegu pannakse just hindeid välja enamustes ainetes. Ehk - kohutavalt pingeline aeg. & kuna homme olekski natuke lihtsam päev, siis puhkan kah vahelduseks!
Tegelikult ma tahaks nii väga sulle külla sõita! Tahan sooja & kuhugi Eestist võimalikult kaugele!

Aga take care siis!;)

The Wittenbergs in Rovaniemi Finland said...

Hey what is all this Estonian? I need a translator! I see our names! I will get my dictionary! Love you guys! Phil

pia said...

Yeah, Phil! I think you should translate every word with your dictionary!:)(did you even take your dictionary with you?)
Actually we were talking about you behind your backs! Lol.
Love you too!;)

S.A Kristie said...

yep that is true. we were and are talking behind your backs :) good things tho, no worries, :) miss you and love you guys